1. jūnijā Vestienas pagasta "Inčos" notiks Labo sajūtu diena

ziņa publicēta 20.01.2019
Lielāks foto Projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Madonas novada iedzīvotājiem” Nr. 9.2.4.2/16/I/092 ietvaros biedrība "Dieviena" un Vestienas pagasta pārvalde aicina uz Labo sajūtu dienu Vestienas pagasta "Inčos".

                                                                                 Lekciju pietura.

10.00-11.00 Rūdīšanas skolas vadītājs Māris Žunda “Darbs ar elpu”

11.00-12.00 Latvijā iecienītais fitoterapeits Artūrs Tereško “Augi radīti, lai mums palīdzētu”

12.00-13.00 Gongu skaņu meistare Dace Straume “Saskani ar sevi”

13.00-14.00 Pirts meistars un garīgais dziednieks Vilnis Lejnieks “Kas ir garīgā muguras taisnošana?”

14.00-15.30 ārsts gastroenterologs, Rīgas Stradiņa Universitātes Iekšķīgo slimību katedras profesors Anatolijs Danilāns “Saprātīgas un veselīgas dzīves pamatnosacījumi”

15.30-16.30 vēdiskais filozofs, attiecību konsultants Uģis Kuģis “Sieviete nekad nedrīkst būt viena“

16.30-17.30 cilvēku iedvesmotāja Kristīne Om Shanti “Mēs piedzimstam divreiz”

17.30-19.00 kustību ārsts Visvaldis Bebrišs “Kustības miesā, garā, domās un emocijās”

Radošo darbnīcu pietura.

11.00- 14.00 Astro darbnīca "Stihiju harmonija cilvēkā." Cilvēks ir daudzšķautņaina būtne un katram no mums ir savas īpaši patīkamās un iepriecinošās lietas un norises šajā pasaulē. Kādam ļoti svarīgs ir pietiekams skābekļa daudzums, citu vairāk iepriecina gaisma un siltums. Kāda daļa no šīs informācijas ir ierakstīta mūsu dzimšanas mirklī un izlasāma personiskajā astroloģiskajā kartē. Darbnīcā izzināsim katrs savus individuālos palīgus priekam, radošai domai un spēkam. Visi darba instrumenti būs nodrošināti. Nodarbību vadīs diplomēta un Latvijas Astrologu asociācijā sertificēta astroloģe ar 20 gadu darba pieredzi Danuta Kiopa.

11.00-13.00 Koka svečturu meistardarbnīca ar mākslinieci Ievu Lapiņu.

13.00- 15.00Vēja zvanu radošā darbnīca ar vēja pavēlniecēm Elīnu Zušu un Kristīni Zaldenieci.

Darbnīcas ietvaros, izmantojot katrā mītošo fantāziju un radošumu, iespēja izveidot savu individuālo vēja zvanu no dabas materiāliem, papildinot tos ar stikla pērlītēm vai citiem dekoriem.

Vēja zvanu darināšanas process ir aizraujošs piedzīvojums, kurā piedalīties būt interesanti gan lieliem, gan maziem dalībniekiem. Vēja zvana liegās skaņas vibrācijas attīra telpas, rada gaišu enerģiju. Zvans rotās vidi un priecēs ar savu skaņu apkārtējos

14.00-16.00 Telpu un cilvēku enerģijas harmonizētāja tetraeda jeb trijstūra piramīdas izgatavošanas darbnīca ar radošo personību Vitu Blaķi.

Bērnu pietura.

11.00-14.00 Smiltis ir ikvienam cilvēkam atpazīstams materiāls, kas viegli ļaujas radīšanas procesiem. „Krāsaino smilšu spēles” ir aizraujošs ceļojums Dabas tēlu un krāsu  pasaulē, kas dod iespēju katram bērnam atmodināt viņa radošo dzirksti. Radošā darbnīca bērniem ar speciālistēm no Vides estētikas studijas.

14.00-16.00 Biodejas nodarbība bērniem ar biodejas pasniedzēju Justīni Enītsuj.

Sarunu pietura.

Sarunas sākas 12.00; 13.00; 17.00 Katras sarunas nodarbības ilgums 45 min.

Psihoterapijas speciāliste Ivanda Šūpulniece piedāvā sirsnīgas sarunas par sev svarīgiem jautājumiem. Par emocijām, attiecībām, pašizjūtu un sapņiem.. Un tad, ja jautājumu nav, tad vari iejusties psihoterapeita lomā un palīdzēt meklēt atbildes citiem, jo mūsos katrā mīt kādi apslēpti talanti un atrodams vieda cilvēka potenciāls.

Pieraksts uz grupas nodarbību obligāts.

Emociju pasaule –

 Emocijas ir mūsu katra dzīves mirkļa cilvēciskās būtības nemanāmā sastāvdaļa. Smaidu, kad sastopu senu paziņu; dusmojos, ja kas neizdodas vai sastopu šķērsli savā ceļā. Ik brīdi rīkojos emociju ievirzīts – noliecos, lai noglāstītu vaidziņu un paustu maigumu savam bērnam; situ dūri galdā, ja neesmu gatavs samierināties ar netaisnību.

Sapņu tulkošana -

Sapņi stāsta par pieredzēto mūsu katra dzīvē – zemapziņa simbolu valodā apstrādā mūsu gūtos iespaidus. Sapņi ir mūsu iekšējās pasaules valoda, kas runā ar mums, brīdinot, mudinot rīkoties, dodot padomus un atrisinot uzkrātās spriedzes. Katrs, kurš atnāk mūsu sapnī, mums atnes kādu ziņu.

Relaksācijas pietura.

13.00-15.00 Meditācija. Gongu meditācija ar Daci Straumi. Caur skaņu visu līdzsvarojam sevī. Parunāju arī par skaņas dziedināšanas nozīmi cilvēkam.

16.00-18.00 Meistarklase “Sievietes balss” – Valoda, runa un skaņa. Mums ir iedots skaists instruments – balss. Caur to mēs kopš dzimšanas apzināti sevi izpaužam – savu prieku, bailes, dusmas, laimi, mīlestību! Bet cik daudz mēs apzināmies savas balss spēku, savus vārdus, ko sakām? Un vai pazīstam savas balss daili, to cik tā dzīva var skanēt? 2 stundu nodarbība kopā ar Reiki Skolotāju, Gongu meistari/skaņas terapeiti Kristu Džuliju Kirkupu.

Masāžas pietura.

Dažādi prasmīgi masāžas meistari sniegs ārstniecisko, relaksējošo, enerģētisko un labsajūtas masāžu Tavam ķermenim un garam.

Masāžas pieturā darbosies arī Radošā apvienība Pirts Raganas piedāvās vibroakustisko masāžu/pēršanu ar klūgu slotiņām, labsajūtu sausos pērienus ar zāļu slotiņām, ietīšanas un aromātu procedūras.

Pieraksts uz masāžām obligāts.

Pirts pietura.

Gariņš un pirtnieku pērieni ar Latvijas augu un koku slotiņām.

Pieraksts uz pirtiņu obligāts.

 

Vakarēšana pie ugunskura

No 19.00-22.00 dziedāsim no sirds.

Ja kāds no jums spēlē kādu instrumentu, lūdzu ņemiet to līdzi!

Vakarēšanai paņemiet pledus un siltu sirdi!

 

Papildus info:

Iebraucot Vestienā būs norādes uz stāvvietu un pasākuma vietu.

Pasākuma laikā būs iespēja paēst siltu ēdienu un dažādus pīrādziņus un smalkmaizītes.

Paņemiet līdzi ūdeni, lai remdētu slāpes.

Paņemiet līdzi pledus vai pufus.

Uz vakarēšanu lūdzu paņemiet mūzikas instrumentu, lai varam kopīgi sadziedāties un saspēlēties!



 







‌Ziņu iesūtīja: Ināra Viļķina, tel. 26782385 
‌Ziņu publicēja: Ilze Stūre, tel. 29332642
Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes