Konkurss "Mana klases eksursija Madonas novadā 2018"

ziņa publicēta 04.07.2018
Lielāks foto Šis gads Madonas novadā bagāts ar jauniešiem un jaunatnes darbam veltītiem pasākumiem, jo mums ir tas gods būt par “Latvijas jauniešu galvaspilsētu 2018”.

    Godpilnais tituls uz gadu iegūts Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas konkursa “Latvijas jauniešu galvaspilsēta” ietvaros.      
   Tieši tādēļ ciemos uz Madonas novadu vai tuvāk iepazīt savu novadu šogad īpaši aicinām skolēnus un jauniešus, klašu un interešu izglītības pulciņu kolektīvus, jauniešu draugus, vecākus un pedagogus. Esam ieplānojuši vispusīgus pasākumus un sagatavojuši vairākus ekskursiju maršrutus : "Madonas gailim pa pēdām", "Diena Gaiziņkalna apkārtnē", "Iepazīsti profesijas" un atpūtas dienas idejas Lubāna ezera krastā.
 
Lai ceļošana pa Madonas novadu būtu interesantāka, aicinām iesaistīties konkursā “Manas klases ekskursija Madonas novadā 2018”. Konkursa dalības noteikumi pavisam vienkārši: brauc ciemos, fotografē, pastāsti par savas klases ekskursiju un, iespējam, tieši tava klase iekļūs 6 apbalvojamo klašu sarakstā. Balvās saldumi visai klasei!
     Ja nepieciešama palīdzība un ieteikumi maršruta saplānošanai, Madonas novada Tūrisma informācijas centrs uzklausīs jūsu vēlmes un palīdzēs saplānot interesantu eksursijas dienu.

Esat gaidīti Madonā!
Autore: Sanita Soma, tel. 29130437, tic@madona.lv 





Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes