"Lauku ceļotājs" aicina iesaistīties akcijā "Atvērtās dienas laukos 2017"

ziņa publicēta 03.04.2017
Lielāks foto Šī akcija jau kļuvusi par tradīciju – iesākt vasaras tūrisma un ražošanas sezonu ar plaši atvērtām durvīm, aicinot visus interesentus, klientus, kaimiņus un vienkārši zinātkāros uz saimniecībām, lai iepazīstinātu ar bagātīgo piedāvājumu, ko ikdienā tūrists var ieraudzīt, nogaršot, sadzirdēt un sajust laukos.

Atklājot aktīvo tūrisma sezonu arī šogad "Lauku ceļotājs" rīkos akciju "Atvērtās dienas laukos". Akcija norisināsies 2 dienas - 27. - 28. maijā. Šogad akcija norisināsies gan Latvijā, gan Lietuvā. Aicināts ikviens lauku tūrisma uzņēmējs pievienoties šai akcijai un kopīgi popularizēt laukus un savus audzētos, ražotos produktus.

Kā ierasts, lai piedalītos akcijā, ikviens akcijas dalībnieks (lauku tūrisma uzņēmējs) akcijai izstrādā šīs dienas īpašo piedāvājumu, kas ietver draudzīgas atlaides, degustācijas, ražošanas procesa izzināšanu, jautras izdarības un spēles, izzinošas aktivitātes, amatu demonstrēšanu, radošās darbnīcas, tehnikas demonstrēšanu, iespēju iegūt suvenīrus un dāvaniņas u.c. aktivitātes. Akcijas mājas lapa www.celotajs.lv/atvertasdienas


Šogad akcijā piedalīsies divas interesantas Madonas novada saimniecības- netradicionālā saimniecība "Bieles", kura piedāvās: 

  • Bezmaksas ekskursiju ar stāstījumu par katru Zoo iemītnieku (savvaļas zirgiem, kazām, aitām, stepes murkšķi, Vjetnamas lielvēdercūkām u.c)
  • Stāstījumu par permakultūru un kartupeļu audzēšanu zem saliem;
  • Nesteidzīga pastaiga pa enerģētisko spirāli, latviešu spēka dziesmu pavadībā;
  • Degustācija- savvaļas augi/"nezāles" uzturā;
  • Āfrikas milžu gliemežu glaudīšanu;
Un brīvdienu māja "Piekūni"

Akcijas organizatori: Latvijas Lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs" un Lietuvas Lauku tūrisma asociācija "Atostogos kaime".



Informāciju ievietoja: I.Riekstiņa

Draugiem Facebook Twitter Linkedin
© 2008-2024 Madonas Tūrisma informācijas centrs. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Piekļūstamības paziņojums · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes